Kedves Vendég!
Köszönöm, hogy a Fehér Cédrus Kozmetikát választottad.

Szeretnék egy pár információt megosztani Veled:
  • A megbeszélt időpontra, kérlek, pontosan érkezz. 10-15 perc késés adott esetben belefér, de ennél több a saját kezelési idődet rövidíti le. Ha rajtad kívülálló okok miatt is késel, légy szíves, mindenképp jelezd felém is.
  • Ha mégsem tudsz megjelenni a megbeszélt időpontban, és ezt ráadásul nem váratlanul, aznap tudod meg, kérlek, időben jelezd, hogy egy esetleg várólistán lévő vendég megkaphassa az időpontod. Fordított esetben, máskor Neked is jól jöhet egy felszabadult, idő előtti kezelési időpont.
  • Ha már napok óta beteg vagy, nyugodtan mondd le, szervezd át a megbeszélt időpontot, inkább pihenj, kúráld magad, és koncentrálj a mielőbbi gyógyulásra. Biztosra veszem, hogy betegen soha, senkinek sem esik jól a kezelés, nem is beszélve a fokozott fertőzésveszélyről, egyéb esetleges szövődményekről!
  • A lemondás miatt pedig egyáltalán nem kell lelkiismeret-furdalást érezned, megértem. Emberek vagyunk, az élet sokszor felülírja a terveinket. Az aktuális kezelésed időpontját nyugodtan átszervezheted egy későbbi alkalomra.
  • A kezelés lemondása történhet telefonon és írásban is. Nem az a probléma, ha nem jössz el, hanem az, hogyha én ezt nem tudom. Például, ha aznap te vagy az utolsó vendég, és az időpont lemondásról engem is értesítesz, aznap én is korábban láthatom a gyermekeim, mehetek haza pihenni. Hiszen emberek vagyunk, feltöltődésre mindenkinek szüksége van.
  • A lemondás természetesen semmilyen anyagi felelősséget nem von maga után, tehát semmilyen összeget nem kell fizetned a következő alkalommal.
  • Ha teheted, kisgyermeked még szempillafestésre se hozd magaddal. Lehet, hogy rövid időnek tűnik, de egy kisgyermeknek 10-15 perc is hosszú. Mivel én Veled foglalkozom, a kisgyermeked felügyelet nélkül marad, és a kozmetika számára veszélyes is lehet!
  • Ha kislányod fülbelövésre hozod, kérlek, amennyiben megoldható, ne hozzatok magatokkal kisebb testvért. A fülbevalóra váró gyermek eleve izgatott lehet, félhet. Nem tesz jót neki, ha egy másik testvér türelmetlenkedik. Nyugodt körülményekre van szükség ilyenkor, a kislányodnak kell a középpontban lenni, nem a kistestvérnek.
  • Ha nem veszem fel a telefont, amikor keresel, akkor épp dolgozom. Természetesen visszahívlak, amint tudlak. Fordított esetben Téged is feszélyezne, ha pl. a masszázsod közben a fejed felett telefonálgatnék.
  • A hétvégi időpontokat előre kell egyeztetni, mert szakmai és magán programokat bonyolítok hétvégén.

Ha bármilyen kérdésed van már a bejelentkezéskor, nyugodtan tedd fel akár írásban is, szívesen válaszolok.

Várlak szeretettel.