Hadd mutassam be szeretettel megújult weboldalamat, ahol most nem csak a külcsín változott meg, de a kezelések és kezeléscsoportok maguk is, valamint a hozzájuk kapcsolódó menürendszer. Engedjék meg tehát, hogy pár szóban végignavigáljam Önöket, mi minden is változott meg oldalamon.

A Főoldalon rövid leírást találnak a megújult főbb kezeléscsoportokról, úgymint: Problémamegoldó kezelések, Anti-aging kezelések, Aromaterápiás arckezelések, Gépi kezelések, valamint egyéb szolgáltatások, kezdve a sort a Gyantázással, folytatva a Szőkítéssel és Sminkeléssel egészen a Fülbelövésig. Ugyanez a kezeléscsoport található meg a honlap menüsorának Szolgáltatások pontja alatt is.

Amennyiben egy kezeléscsoport felkeltette a Kedves Vendég érdeklődését, az adott menüpontra kattintva egy új oldalra navigálja a rendszer, ahol az adott csoport alá tartozó összes kezelés megtalálható. A jobboldalon pedig egy navigációs panel segíti az oldalon belül fellelhető kozmetikai kezelések közti barangolást.

Egy Önöket érdeklő kezelést kiválasztva információkat találnak annak időtartamáról és áráról, a kozmetikai kezelés főbb lépéseiről. Valamint esetenként - amennyiben a kezelés mibenléte megkívánja - egy „Bővebben” gombra kattintva még több információt olvashatnak a kapcsolódó eljárásról, eszközhasználatról. Lásd: a Gépi kezelések aloldal Transzdermális (TRD) Oxigénterápia menüpontja.

A Sajtómegjelenések aloldalon a különböző sajtóorgánumokban megjelent cikkeimet olvashatják el pdf formátumban.

Az Árak oldalon a kezelések árait tekinthetik meg, az oldalon belüli navigációs panel itt is a rendelkezésükre áll.

A Kapcsolat menüpont alatt az eddigieknél részletesebb információt találnak a II. kerületben fellelhető kozmetikai szalonom megközelíthetőségére vonatkozóan.

A Blog oldalon pedig hétről hétre hasznos bejegyzéseket olvashatnak az egyes kozmetikai kezelésekre vonatkozóan, vagy akár a kozmetikában fontos szerepet betöltő kezelési anyagokról és gépekről.

Kellemes böngészést kívánok Kedves Vendégeimnek. Bízom benne, hogy elnyeri tetszésüket megújult honlapom és a kozmetikai kezelések széles tárháza.

Találkozunk a kozmetikámban!