A gépi kezelések, avagy elektrokozmetikai kezelések révén a modern technikát hívom segítségül, hogy a számtalan hatóanyagot minél eredményesebben juttassam be a megfelelő szövetrétegbe, valamint, hogy a bevitt hatóanyagok hatását felerősítsem, vagy éppen általánosságban is javítsak a bőr szerkezetén.

Villanófényes (IPL, SHR) szőrtelenítés és fényesztétikai kezelések

Villanófényes (IPL, SHR) szőrtelenítés és fényesztétikai kezelések

Ár: Részletes árlista

Időtartam: a kezelés fajtájától függően változó

Villanófényes (IPL, SHR) szőrtelenítés és fényesztétikai kezelések

×

Az árlistában szereplő árak a tartós szőrtelenítés megkezdésekor értendők. A szőr mennyiségének csökkenésével egyéni árak kerülnek kialakításra, amelyek a kezdeti árnál kedvezőbbek lehetnek.

Tartós szőrtelenítés

A kezelések száma függ a szőr mennyiségétől és minőségétől, ezért mindenki esetében más az alkalmak száma. Általánosságban elmondható, hogy 5-10 kezelés után lényegesen csökken a szőrállomány. Természetesen vannak esetek, pl. amikor hormonális probléma okoz szőrösödést, hogy több kezelésre van szükség. A kezeléseket 6-8 hetente érdemes végezni.

Az IPL-lel végzett szőrtelenítés előnyei:

 • Hosszútávú, tartós szőrtelenítést eredményez
 • Csökken a szőrtüsző gyulladásának előfordulása
 • Gyors, biztonságos eljárás, enyhe, de kibírható fájdalommal jár

Bőrfiatalítás (Fotorejuvenáció)

A fényesztétikai kezeléseket a téli időszakban végezzük, tehát novembertől márciusig. Ez alatt az időszak alatt a kiindulási állapothoz képest javulás várható, amit a következő téli szezonban lehet fokozni, így évről évre megújul a bőr, szerkezetileg átstrukturálódik és az egész bőrkép fiatalosabbá válik. A két időszak között hidratáló, bőrfeltöltő kezeléseket érdemes igénybe venni, természetesen a kúraszerű alkalmazás nagyobb eredményekkel jár.

Értágulatok, visszerek, bőrpír (erythema) kezelése

IPL-el csak a felszíni, 0,5 mm átmérőnél nem nagyobb értágulatok kezelhetők. A kezelés során az egyénre optimalizált fénysugarakkal célozzuk meg az eltüntetni kívánt ereket, melyek a fény elnyelésével roncsolódnak a környező bőrszövetek károsítása nélkül. A kezelés után a károsodott erek felszívódnak.

Pigment elváltozások

A napfoltok, öregedési foltok, hiperpigmentáció sikeresen kezelhetőek IPL terápiával. Ezek nagy koncentrációban tartalmaznak melanint és általában a nap vagy öregedés, esetleg bizonyos életmód okozta pigmentfelhalmozódás miatt jönnek létre. Változatos méretűek és mélységűek, a nagyobb és kiemelkedő elváltozások orvosi kezelésre és vizsgálatra szorulnak. Az IPL készülék segítségével kiválasztható a pigment típusának és mélységének megfelelő fényhossz. A kezelés során az IPL fényt csak a felesleges melanin nyeli el, mely felmelegszik és a pigment széttörését okozza. A kezelést követő hetekben a széttört melanin részecskéket fagocitózis segítségével eltünteti a test, a melanociták felszívódnak. A legtöbb esetben a pigment nagy része vagy teljes egésze eltűnik.

Teendők az IPL -lel történő szőrtelenítés előtt

 • A kezelés elvégzése a ciklus középső 2 hetében célszerű.
 • Kezelés előtt semmilyen kozmetikumot, sminket, testápolót ne használjon a kezelendő területre, illetve minden ilyet el kell távolítani az érintett bőrfelületről.
 • Védőszemüveg viselése a kezelés alatt mindvégig kötelező!
 • Kezelés után hűsítő, nyugtató termékek használata ajánlott.
 • A kúra ideje alatt a szőrtelenítendő felületet borotválni kell.
 • A szőrtelenítésre a legoptimálisabb, ha a szőr hosszúsága 2-3 mm, a kezelést megelőző borotválást célszerű ennek függvényében végezni.
Az IPL kezelés ellenjavallatai »
(lásd: a "Bővebben az IPL kezelésről" című blog-bejegyzést)
Transzdermális (TRD) Oxigénterápia

Transzdermális (TRD) Oxigénterápia

Ár: 
1 kezelés - 25.000 Ft
5 alkalmas kúra,
5. alkalom ajándék - 100.000 Ft

Időtartam: 90-120 perc

Transzdermális (TRD) Oxigénterápia

×

A kezelés menete

 1. Letisztítás, tonizálás, enzimes peeling
 2. Hatóanyagbejuttatás
  • Oxyjet
  • Oxyspray
  • Oxycool
 3. Tápláló, regeneráló krémmaszk besimítása
 4. Oxigénmaszk (választható)
 5. Zárókrém

Az 5. alkalom ajándék.

MODERN ANTI-AGING KEZELÉS

A TRD (transzdermális) oxigénterápia egy ultra-hatékony gépi kezelés, melynek során tű nélküli eljárással, fájdalommentesen, akár 98%-os tisztaságú, molekuláris oxigénnel és transzdermális bőrfiatalító hatóanyagokkal töltjük fel a bőr különböző rétegeit.

A tiszta oxigént és a transzdermális hatóanyagokat gyorsan és fájdalommentesen juttatjuk be a bőr felső rétegén keresztül a mélyebb rétegekbe, ahol kifejtik kívánt hatásukat. Az arcbőr így hosszan tartóan friss, feszes és szép marad.

Bővebben a Transzdermális (TRD) Oxigénterápiáról

Az OXYjet készülékkel végzett TRD oxigénterápia lényege, hogy a készülék beszívja a levegőt, majd megszűri, és az akár 98%-os tisztaságú oxigént nagynyomással juttatja a bőr felső rétegén keresztül a mélyebb rétegekbe. Az eljárás során oxigénnel és bőrfiatalító hatóanyagokkal töltjük fel a bőr különböző rétegeit. Ezt az oxigénterápiás arckezelést egy speciális és levédett technikával, és három különböző kezelőfejjel végezzük. A sűrített oxigén a bőrre felvitt hatóanyagot teljesen biztonságosan, fájdalommentesen és anyagveszteség nélkül juttatja be.

A terápia ötvözi a megtisztított oxigén és a bevitt transzdermális hatóanyagok bőrre gyakorolt pozitív hatásait. Az OXYjet készülék segítségével a bőr felszínére és mélyebb rétegeibe, tehát a dermiszbe és az epidermiszbe egyaránt juttathatunk értékes hatóanyagokat, teljesen biztonságosan és fájdalommentesen. A TRD oxigénterápia egyik legfőbb előnye, hogy egész évben végezhető, így a kúrakezelések megszakítása nélkül még látványosabb eredményeket érhetünk el.


AZONNALI LIFTING HATÁS FÁJDALOMMENTESEN

Az OXYspray kezelőfej 2 bar nyomású oxigénnel, érintés nélkül juttatja be a transzdermális hatóanyagokat a bőrbe. Hatékonysága és kíméletessége miatt a sebészeti beavatkozások, lézerkezelések utáni érzékeny és irritált bőr számára is tökéletes regeneráló kezelések végezhetők segítségével. Az oxigén hatására a sejtek anyagcseréje felgyorsul, energiaszintje megnő és a bőr sokkal élettelibbé válik. Az OXYspray által kifújt oxigén a nyári szellő lágyságával kényezteti az arcot.

Az OXYcool hideg O2 infúziós kezelőfej lehűtött magasnyomású molekuláris oxigént és transzdermális ampulla-koncentrátumot juttat rétegelten a bőr különböző mélységeibe. A bőrt 10-12 ⁰C–ra hűti a kezelőfej, ezáltal azonnal feszesít, csökkenti a szemkörnyéki duzzanatokat, megnyugtatja az irritált bőrt és hatóanyag csapdát képez, amely következtében a hatóanyag a bőr legmélyebb rétegébe jut és ott fejti ki maximális hatását. Stimulálja a vérkeringést, így azonnal felfrissíti és energizálja a fáradt, sápadt bőrt. A hűvös oxigén nyugtatja és frissítő energiával látja el a bőrt. Egy forró nyári napon legalább annyira jól esik, mint egy előre behűtött innivaló. A TRD oxigénterápia kezelések során csak olyan hatóanyagokat alkalmazunk, amelyeknek hatékonysága bizonyított, és amelyek nem tartalmaznak parabéneket, állati eredetű hatóanyagokat és ásványi olajokat.

Multipoláris rádiófrekvenciás kezelések

Multipoláris rádiófrekvenciás kezelések - Basic, Medium, Premium

Ár - Basic: 
1 kezelés - 16.500 Ft
4 alkalmas kúra - 62.000 Ft

Időtartam: kb. 70 perc

Ár - Medium: 
1 kezelés - 18.500 Ft
4 alkalmas kúra - 70.000 Ft

Időtartam: kb. 90 perc

Ár - Premium: 
1 kezelés - 24.500 Ft
4 alkalmas kúra - 98.000 Ft

Időtartam: kb. 130 perc

Multipoláris rádiófrekvenciás kezelések

×

Basic Rádiófrekvenciás kezelés menete

 1. A bőr letisztítása
 2. Enzimes peeling
 3. Rádiófrekvenciás kezelés elvégzése
 4. Bőrállapotnak megfelelő szérumok, szemkörnyék ápolás, fátyolmaszk
 5. Zárókrém

Medium Rádiófrekvenciás kezelés menete

 1. A bőr letisztítása
 2. Enzimes peeling
 3. Rádiófrekvenciás kezelés elvégzése
 4. Bőrállapotnak megfelelő szérumok, pakolások, szemkörnyék ápolás, fátyolmaszk
 5. Arc-, nyak-, dekoltázsmasszázs
 6. Zárókrém

Premium Rádiófrekvenciás kezelés menete

 1. A bőr letisztítása
 2. Enzimes peeling
 3. Rádiófrekvenciás kezelés elvégzése
 4. Bőrállapotnak megfelelő hatóanyagok bőrbe juttatása elektroporációval
 5. Gélszérumok, pakolások, fátyolmaszk
 6. Zárókrém

A nagyfrekvenciájú (rádiófrekvenciás) hullámok elektromágneses hullámok, melyek energiája a kezelőgép működése közben mozgási energiává alakul. A pólusok által kibocsátott elektromágneses impulzusok hatására a szöveteket alkotó molekulák egymáshoz ütköznek, ami hőenergia keletkezésével jár. A bőr-, illetve a zsírszövetek kezelésére éppen ezt a keletkező hőt használja fel az eljárás az arckontúrok emelésére, a laza vagy megereszkedett bőr feszesítésére, az enyhébb és a mélyebb ráncok csökkentésére, újabbak kialakulásának megelőzésére, a bőr tónusának és szerkezetének javítására. A bőr túlmelegedését a kezelőgépnél egy beépített hőmérsékleti kontroll technológia gátolja.

A rádiófrekvenciás hullámok a bőr mélyebben fekvő rétegeit, az irhát és a bőralját is képesek felmelegíteni, és ott kedvező élettani hatásukat kifejteni, anélkül, hogy a bőr felszínén a hám túlmelegedne, és égési sérüléseket szenvedne.
Az irha és a bőralja hőmérséklete a kezelés során 50-60 ºC-ra melegszik fel, a bőr felszíni hőmérséklete azonban csak 40-43 ºC-os marad.

Előnyei

 • fájdalom- és sérülésmentes,
 • a bőr rugalmasságáért felelős kollagén rostok átalakulnak, számuk megemelkedik,
 • a bőr megújul, feszesebbé, fiatalosabbá, üdévé válik,
 • a ráncok, a szem körüli sötét karikák és szarkalábak finomodnak,
 • ezzel az eljárással kezelhetők az arc, a nyak, a toka és a dekoltázs érzékeny területei is
 • zsírbontó és bőrfeszesítő hatás együttes érvényesülése (toka),
 • relaxáló, nyugtató hatású.

A kezelések fiziológiai hatása

Azonnali hatás: Minden kezelés után észrevehető az azonnali feszesítő hatás, mely a kollagén rostok két dimenziós összehúzódásának a következménye. Átmérőjük vastagabb lesz, de hosszuk csökken. A bőrben felgyorsulnak az anyagcsere folyamatok, növekszik a sejtek biokémiai aktivitása, gyorsul a vér- és nyirokkeringés. Így felszabadulnak a lerakódott méreganyagok, javul az oxigenizáció.

Hosszú távú hatás

az irhát érő hő stimulálólag hat a fibroblasztokra, amelyek így a kezelés utáni időszakban megújult erővel szintetizálnak új kollagén- és elasztin rostokat. Az extra sejtmátrix hő sérülése egy sor gyulladásos folyamatot indít be, ideértve a fibroblaszt burjánzást és a hosszú távú kollagén újratermelést. Ez a hatás hangsúlyosabb néhány heti kezelés után, amikor a fibroblasztok gyulladásos helyre történő vándorlása megnöveli az új kollagén rostok termelődését. A kollagénrostok keletkezésének ez a felgyorsult üteme nagyjából három hónapig tart. A kezelésnek köszönhető változások hatására a bőr feszesebbé válik, megújul.

Javallatok

 • az arc és az arckontúrok liftingjére, megemelésére.
 • a test öregedésével együtt járó bőrmegereszkedés kezelésére, különösen a felkar, a nyak, a toka feszesítésére.

Ellenjavallatok

 • terhesség
 • implantátum a kezelendő terület alatt
 • pacemaker
 • pajzsmirigy betegség
 • tetoválás
 • vírusos vagy bakteriális fertőzés
 • bőrfelületi sérülés, bőrgyulladás, bőrrák
 • epilepszia
 • autoimmun betegség
 • izotretinoin (roaccutane) kezelés az utóbbi 12 hónapban
 • keloidos hegek
 • vérzékenység, trombózis hajlam
 • diabétesz
Elektroporációs kezelés

Elektroporációs kezelés

Ár: 
1 kezelés - 20.500 Ft
4 alkalmas kúra - 70.000 Ft
6 alkalmas kúra - 99.000 Ft

Időtartam: 80 perc

Elektroporációs kezelés

×

A kezelés menete

 1. A bőr letisztítása
 2. Enzimes peeling
 3. Hatóanyagbevitel elektroporációval
 4. A bőrállapotnak megfelelő pakolások, szemkörnyék ápolás
 5. Arc-nyak-, dekoltázsmasszázs
 6. Zárókrém

Tű nélküli mezoterápia.

Elektroporáció

A sejtmembrán elektromos tér hatására bekövetkező fokozott áteresztőképességét kihasználó eljárás, a protein és aquagén csatornák megnyitása.

2003-ban két észak-amerikai kutató orvos, Peter Agre (Johns Hopkins University School of Medicine, Baltimore, USA) a víz mozgását lehetővé tévő sejtmembrán-csatornák felfedezéséért, Roderick MacKinnon (Howard Hughes Medical Institute, The Rockefeller University, New York, USA) az ioncsatornák szerkezeti és mechanikai tulajdonságainak tanulmányozásáért kémiai Nobel-díjban részesült.

Kimutatták a sejtmembránokban a protein és az aquagén csatornákat (aquaporin-2), amelyeket speciálisan váltakozó, magas frekvenciájú elektromágneses impulzusokkal meg is lehet nyitni. Így sejtszintű hatóanyag felszívódást hozhatunk létre nemcsak a hámban, hanem az irharétegben is. A technológiát sokszor tű nélküli mezoterápiaként is emlegetik. A mezoterápiára való utalás oka az, hogy a készülék által kibocsátott speciális elektromos hullámok - az igen vékony és finom mezoterápiás tű által a bőr szarurétegén (barrier) nyitott szúrt csatornákhoz hasonló - szabad szemmel nem látható, de valós nyílásokat hoznak létre a bőrfelszíntől a mélyebb rétegek felé. Ezeken keresztül a bőrre felvitt bármely hatóanyag (molekulasúlytól függetlenül) egyedülállóan hatékony módon, és sokkal intenzívebben szívódik fel a bőrbe összehasonlítva más felszívódást növelő módszerekkel.

A felfedezés forradalmasította a lokális hatóanyag bevitelt. Nincsenek mellékhatások, nincs vérzés, fájdalom, nincs gyógyulási idő. Az eljárás teljesen reverzibilisen kezeli a sejtmembránt, károsodást nem idéz elő, a kezelés után a megnyílt csatornák záródnak.

Az elektroporáció alkalmazásával kész keverékek és egyénileg összeállított mezoterápiás koktélok is bevihetőek a bőr mély rétegeibe.

Javallatok

 • bőrfiatalítás, mély ráncok csökkentése (arc, nyak, dekoltázs)
 • pigmentfoltok halványítása
 • cellulit, stria kezelése
 • aknék, hegek, tág pórusok kezelése
 • hajhullás kezelése

Ellenjavallatok

 • bőrgyulladás, bőrrák
 • műtét után min.40 napig
 • botox kezelés után 30 napig, illetve a kezelt felületen soha
 • fogkezelés idején
 • fertőzés, láz
 • autoimmun betegség
 • terhesség
 • epilepszia
 • pacemaker
Hydra Touch Basic kezelés

Hydra Touch Basic kezelés

Ár: 20.500 Ft

Időtartam: 100 perc

Hydra Touch Basic kezelés

×

Az AquaClean technológia hámlaszt és mélyrétegű bőrtisztítást tesz lehetővé.

A kezelés menete

 1. A bőr letisztítása
 2. Peeling
 3. Hydra Touch 4 lépéses bőrtisztító és hatóanyagbeviteli rendszer alkalmazása
 4. A bőr állapotának, igényeinek megfelelő szérumok, gélszérumok bőrbe juttatása ultrahanggal
 5. Krémpakolás, szemkörnyékápolás, fátyolmaszk
 6. Zárókrém

Hydra Touch H2 arctisztító, hatóanyag beviteli és anti-aging rendszer

Az EunSung Hydra Touch H2 arckezelő rendszer négy, önmagában is eredményes technológiát tartalmaz, amely a bőrtisztítástól, a hatóanyag bevitelen át, arclifting és anti-aging kezelésekig az arcbőr-problémák különösen széles körének megoldására alkalmazható. A készülék tartalmazza a vadonatúj H2 modult, amely magas koncentrációjú hidrogén generálásával az öregedést fokozó aktív oxigén hatásai ellen kínál megoldást.

Hydra Touch 2 arctisztító gép

Az AquaClean technológia hámlaszt és mélyrétegű bőrtisztítást tesz lehetővé. A forradalmi fejlesztésű tip körsugaras, radial alakban juttatja a tisztító folyadékot a bőrre, bentről kifelé, hogy feloldja a szennyeződéseket, az elhalt hámsejteket, a faggyút és a komedót, a több fokozatban állítható erősségű vákuum ezután tökéletesen eltávolít minden felesleget.

AquaClean technológia 4 lépéses program

 1. lépés – hidrogénterápia a hidratálásért és a szabad gyökök csökkentéséért
 2. lépés – kíméletes tisztítás
  Tejsavval távolítja el kizárólag az elhalt hámsejteket, emiatt a legérzékenyebb bőrökön is biztonsággal alkalmazható.
 3. lépés – intenzív T-zóna kezelés
  Szalicilsavval távolítja el az elhalt hámsejteket, faggyút, komedókat. Nyugtatja a szeborreás területeket, csökkenti a faggyútermelést, megkönnyíti a manuális tisztítást.
 4. lépés – hidratálás és tápanyagbevitel
  Az oldat tápanyagai és hidratáló összetevői a hámréteg hosszantartó hidratálását biztosítják.

Hydra Touch arctisztító eljárás

Alkalmazási lehetőségek

 • bőrtisztítás, pórustisztítás
 • elhalt hámsejtek, komedók és bőrparaziták eltávolítása
 • oxidatív szabadgyökök eltávolítása hidrogéndús vízterápiával, öregedésgátló hatás
 • bőrlégzés és vérkeringés fokozása
 • bőrtextúra javítása
 • hatóanyag-bevitel
 • lifting
Hydra Touch Premium kezelés

Hydra Touch Premium kezelés

Ár: 25.500 Ft

Időtartam: 120 perc

Hydra Touch Premium kezelés

×

A kezelés menete

 1. A bőr letisztítása
 2. Peeling
 3. Hydra Touch 4 lépéses bőrtisztító és hatóanyagbeviteli rendszer alkalmazása
 4. A bőrállapotnak megfelelő hatóanyagbevitel ultrahanggal
 5. Krémpakolás, szemkörnyékápolás, fátyolmaszk
 6. Arc-, nyak-, dekoltázsmasszázs
 7. Zárókrém
Arckezelés Microson Pen-nel (arc+toka)

Arckezelés Microson Pen-nel (arc+toka)

Ár: 85.000 Ft

Időtartam: 120 perc

Arckezelés Microson Pen-nel (arc+toka)

×

A kezelés menete

 1. Letisztítás
 2. Peeling
 3. Microson Pen kezelés
 4. Carboxy Mask*
 5. Zárókrém

* A maszkból felszívódó szén-dioxid hatására a vérsejtekben lévő hemoglobin oxigént szabadít fel. A tüdő felől érkező vérben a hemoglobin szállítja az oxigént. Ha a hemoglobin azt érzékeli, hogy szén-dioxid többlet van a szövetekben, akkor nagy mennyiségű oxigént ad le a vérből. Az erekből felszabaduló többlet oxigén hatására fokozódik a keringés, az anyagcsere, ezáltal csökken a gyulladás, a bőr feszesebb, hidratáltabb, egyenletesebb színű, tónusosabb lesz. És nem mellesleg 20 perces relaxáció várja a vendéget a kezelés alatt.

Az EunSung Microson Pen készülék a HIFU rendszerek következő generációját képviseli. Az új nemzedékbe tartozó HIFU berendezéseket a gyártó a felhasználók és a vendégeik igényeihez szabta. A rendszerhez cserélhető, praktikus kialakítású, pen stílusú kezelőfejek tartoznak, amelyekkel könnyen kezelhetők a hagyományos transducerekkel nehezen hozzáférhető részek a pl. szem- és szájkörnyék is.

A HIFU transducerek pontsorozatokat adtak le egyetlen, precíz lövéssel egy adott területre (tehát több fókuszpontba történt energia-leadás egy lövéssel), a Microson Pen pen-stílusú kezelőfeje egyetlen pontba adja le a HIFU energiát. A felhasználó maga állíthatja be a kezelési területen leadásra kerülő lövések számát és sebességét (másodpercenként 1-7-ig), tehát maga a kezelés egyénre szabható.

Hydra Touch arctisztító eljárás

A készülék fókuszált ultrahang technológiája a bőr különböző rétegeiben apró, kontrollált hősérülési pontot hoz létre az alkalmazott pen-transducer típusától függően 4,5 mm, 3,0 mm és 1,5 mm mélységekben. A kezelés esszenciája az a folyamat, mely során a 60-65 ℃ hőmérsékleten létrehozott hősérülések pontjainak környezetében először egy „shrinking”-nek nevezett azonnali szövetfeszesítés jön létre. Ezt követi a 2-4 hónap alatt felépülő, a fibroblast állomány rekonstrukcióján alapuló neo-collagenesis folyamat, amely során egy hosszútávú face-lifting és arcfeszesítő hatás alakul ki. A kezelt terület már a HIFU eljárás után közvetlenül is látványosan fiatalabb. A végleges eredmények 2-4 hónap alatt teljesednek ki és kb. egy évig tartósan megmaradnak.

A Microson Pen – más HIFU berendezésekkel szemben – egyetlen koagulációs pontot hoz létre és folyamatosan mozgatható a kezelési területen, lehetővé téve a kis területek kezelését, mint például a periorbitális, periorális, nasolabiális vonalak és az íves vagy szabálytalan formájú részek.
Amikor a pen-transducerbe épített szenzor érzékeli, hogy a transducer hőmérséklete elérte vagy meghaladja a 43 ℃-t, akkor a biztonságos kezelés érdekében a rendszer automatikusan korlátozza az energiakibocsátást.

Alkalmazási lehetőségek

 • arcfiatalítás
 • face lifting
 • bőrfeszesítés
 • könyebbé vált periorbitális, periokuláris és nasolabiális ránccsökkentés
 • szemöldök és állvonal emelés
gépi kezelés
elektrokozmetikai kezelés
elektroporáció
mikrodermabrázió
hidroabrázió
multipoláris rádiófrekvencia
transzdermális oxigénterápia
gépi tisztítás
HydraTouch
Hydra Facial

Partnerek

Belico PanArom Mesotica