Kozmetikai kezelés kapcsán legtöbben a tisztításra, azaz az arcbőr „nyomkodására” gondolnak.

Valóban nagyon sok bőrtípus van, ami folyamatos tisztítást igényel még idősebb korban is. Azonban nem mindegy, hogy korpás, olajos szeborreáról vagy kombinált bőrről van szó.

Nem kevés vendég tette már fel nekem az alábbi kérdéseket:

Mire jó a gépi kozmetikai kezelés úgy általában? Mikor, melyik gépi kezelés ajánlott? Milyen sűrűn érdemes/szabad a gépi kezeléseket igénybe venni? Fájdalmas egy ilyen gépi kezelés alkalmazása? Melyik gépi kozmetikai kezelés a leghatásosabb?

Ebben a blogbejegyzésben a főbb IPL kezelési formákról, így többek között az IPL szőrtelenítésről is szó lesz. Valamint az elektrokozmetikai kezelés működési elvéről, ellenjavallatairól és egyéb fontos tudnivalókról is olvashat a kedves Vendég.

ipl kezelés
villanófényes szőrtelenítés
shr

A nők vágya minden korban az, hogy fiatalos külsejüket, szép bőrüket, dacolva az idővel, az öregedéssel, sokáig megőrizzék. A mai kor rohanó világa, a stressz, a nem megfelelő bőrápolás, az egészségtelen táplálkozás és életmód, a környezeti hatások, a sok elektronikus eszköz előtt töltött idő nem kedvez ennek a folyamatnak.

kombinált kezelések
tisztító arckezelés lépései

Bőrünk minden évszakban más ápolást igényel. Nyáron szívesen veszünk mindent, ami vizes, zselés, hűsít, de télen idegenkednénk tőle, inkább a melegítő, testesebb kozmetikumokat részesítjük előnyben.

téli bőrápolás
ingyenes konzultáció

Arcunk az egész test legláthatóbb pontja, hiszen nem húzunk rá ruhát, csak bizonyos vallások nőtagjai takarják el arcukat. Amíg gyerekek vagyunk és hamvas a bőrünk, eszünkbe sem jut, hogy másképp kellene ápolni, mint testünk más részeit.

Folyamatosan változó világunkban mindig vágyunk az újdonságokra. A technika is fejlődik, a divat is változik, akárcsak a fogyasztói igények. Ami ma még jó volt, holnap már elavultnak számít. Így van ez a megújult weboldalam esetében is. Az új anyagok, kezelések új környezetet kívántak, ehhez viszont szükség volt némi designváltásra, valamint technikai újításokra.

Időnként egy honlapnak is - akárcsak az ember bőrének - szüksége van teljes megújulásra: egy kis „letisztítás, peeling” a honlap arculatában, „felpuhítás, nyugtató pakolások” a kozmetikai kezelésekkel kapcsolatos tartalmakban, végül a menü „teljes hidratálása”.

Nem közismert, viszont tudományos tény, hogy a bőrön át kétszer olyan könnyen szívódnak fel a veszélyes anyagok, mint a tápcsatornán keresztül. Van egy olyan mondás, hogy "biztonságosabb lenne a kozmetikumainkat megenni, mintsem magunkra kenni".

veszélyes kozmetikai anyagok
veszélyes kozmetikumok
kőolaj származékok
alúmínium származékok
habképző tenzidek
fluoridok
BPA

A bionómia az élet törvényszerűségeinek tudománya, az élet és az élővilág törvényeinek, valamint a Föld és a kozmosz természeti jelenségeinek gondos tanulmányozásán alapuló új élet-, társadalom- és közgazdaságtan, amelynek célja az élet - kiemelten az emberi közösségek - szolgálata, a természethez és a természeteshez való visszatérés, és az egészség megőrzés.

bionómia
binome szépségápolás
kémiai tartósítószerektől mentes
parfümmentes
ásványi olajoktól mentes
felesleges csomagolás nélküli

Szinte az összes szomatikus sejtünk képes előállítani, a szervezetünk számos területén megtalálható, például a bőrben, a porcokban, az ízületekben, a vérben, a szemben, a petesejtben, az anyatejben.

hyaluronsav
turgor
GAG molekula
a bőr vízmegkötő képessége

Partnerek

Belico PanArom Hyamatrix Mesotica