Kozmetikámban a fülbelövés steril körülmények között, vérzés nélkül történik. A fülbelövéshez a Studex cég füllyukasztó rendszerét és fülbevaló termékeit használom. Nikkelmentes, aranybevonatú, titánium és novelty típusú fülbevalók közül egyaránt választhatnak a kedves vendégek.

Fülbelövés

Ár: 
belövés egy fülbe - 1.450 Ft
belövés mindkét fülbe - 3.200 Ft
fülbevalók ára (a fülbelövésen felül fizetendő) - 5.000 - 7.000 Ft

Megjegyzés: Egy fülbevaló esetén is mindkét fülbevalót meg kell venni, mert a Studex cég a fülbevalókat párban értékesíti.

Valamint hozott fülbevaló sem alkalmazható, mivel a fülbelövéshez a Studex cég pisztolyát és csakis erre a célra szánt fülbevalóit használjuk. Ez ugyanis egy speciális, zárt rendszer, minden fülbevaló egyesével van csomagolva és sterilizálva. A fülbevalót tartalmazó kapszula kilyukasztja a fület és a zárókapcsot is a fülbevalóra pattintja.

A fülbelövés előtt a fülbevaló kiválasztása, a fül fertőtlenítése történik, bejelöljük a leendő fülbevaló helyét, majd a fülbevaló belövése következik.

A fülbelövés folyamata vérzés nélkül, másodpercek alatt zajlik le a fülcimpa és a porcos rész esetében is. A porcba lőhető fülbevalók szárának a végén egy gömböcske található, hogy a fülbevaló szára ne szúrja a fejet.

A fülbevalók ára típustól függően 5000-7000 forint között van, ez a fülbelövés árán felül fizetendő. Az ápoló, fertőtlenítő oldat a cég saját fejlesztése és kifejezetten a fülbelövés utáni ápolásra ajánlott használni. Vérzés ugyan nincs, de apró mikrosérülések keletkeznek, amelyek táptalajt biztosíthatnak a kórokozóknak, ezért fontos, hogy hogyan és mivel kezeljük a fület a beavatkozás után.

A belőtt fülbevalónak a fülcimpában 6 hétig, a porcban 12 hétig kell maradnia. Naponta két alkalommal az oldattal be kell ecsetelni a lyukat és mind jobbra, mind balra egy félfordulatot el kell fordítani, hogy elősegítsük a lyuk kialakulását. Saját fülbevalót csak ezután ajánlott használni. A fülbevalók nikkelmentes orvosi fémből készülnek, tehát aranyra vagy arany ötvözetre allergiások is használhatják.

Nikkelmentes (orvosi fém) fülbevalók

Gömb fülbevalók - 3-4 mm-es

Arany színű, 3mm-es Arany színű, 4mm-es Natúr színű, 3mm-es Natúr színű, 4mm-es

Cirkónia fülbevalók - többféle méretben

Arany színű, 2 mm-es Natúr színű, 2 mm-es Arany színű, 3 mm-es Natúr színű, 3 mm-es Arany színű, 4 mm-es Natúr színű, 4 mm-es Natúr színű, fekete, 4 mm-es Arany színű, princess csiszolás, 3 mm-es Natúr színű, princess csiszolás, 3 mm-es Natúr színű, princess csiszolás, 4 mm-es Rózsaszín, 4 mm-es Natúr színű, princess csiszolás, 6 mm-es Rózsaszín szív, 5 mm-es Natúr színű, 5 mm-es Natúr színű, 8 mm-es Rózsaszín, csillag alakú, 5 mm-es Natúr színű, csillag alakú, 5 mm-es Natúr színű, fekete, 5 mm-es Natúr színű, fekete, 6 mm-es

Körfoglalatú fülbevalók - 2-3 mm-es

Arany és kék színű, 3mm-es Kék színű, 3mm-es Arany színű, 2mm-es Natúr színű, 2mm-es Natúr színű, 3mm-es Arany színű, 3mm-es Sötétkék, 3mm-es Rubin, 3mm-es

Fireball fülbevalók - 4,5 mm-es

Fehér kristály, 4,5mm-es A&B kristály, 4,5mm-es Tanzanite kristály, 4,5mm-es Capri Blue kristály, 4,5mm-es Rózsaszín kristály, 4,5mm-es Világoskék kristály, 4,5mm-es

Karmos foglalatú fülbevalók - 3-4 mm-es

Lila színű, 3mm-es Arany, világoskék, 3mm-es Natúr, világoskék, 3mm-es Arany-fehér, 3mm-es Natúr-fehér, 3mm-es Piros, 3mm-es Arany-sötétkék, 3mm-es Natúr-sötétkék, 3mm-es Rózsaszín, 3mm-es Natúr, világoskék, 4mm-es
fülbelövés
studex
füllyukasztás
fülbelövés vérzés nélkül

Partnerek

Belico PanArom Hyamatrix Mesotica