Kozmetikámban a fülbelövés steril körülmények között, vérzés nélkül történik. A fülbelövéshez a Studex cég füllyukasztó rendszerét és fülbevaló termékeit használom. Nikkelmentes, aranybevonatú, titánium és novelty típusú fülbevalók közül egyaránt választhatnak a kedves vendégek.

Fülbelövés

Ár: 
belövés egy fülbe - 2.000 Ft
belövés mindkét fülbe - 4.000 Ft
fülbevalók ára (a fülbelövésen felül fizetendő) - 5.000 - 7.000 Ft

Megjegyzés: Egy fülbevaló esetén is mindkét fülbevalót meg kell venni, mert a Studex cég a fülbevalókat párban értékesíti.

Valamint hozott fülbevaló sem alkalmazható, mivel a fülbelövéshez a Studex cég pisztolyát és csakis erre a célra szánt fülbevalóit használjuk. Ez ugyanis egy speciális, zárt rendszer, minden fülbevaló egyesével van csomagolva és sterilizálva. A fülbevalót tartalmazó kapszula kilyukasztja a fület és a zárókapcsot is a fülbevalóra pattintja.

A fülbelövés előtt a fülbevaló kiválasztása, a fül fertőtlenítése történik, bejelöljük a leendő fülbevaló helyét, majd a fülbevaló belövése következik.

A fülbelövés folyamata vérzés nélkül, másodpercek alatt zajlik le a fülcimpa és a porcos rész esetében is. A porcba lőhető fülbevalók szárának a végén egy gömböcske található, hogy a fülbevaló szára ne szúrja a fejet.

A fülbevalók ára típustól függően 5000-7000 forint között van, ez a fülbelövés árán felül fizetendő. Az ápoló, fertőtlenítő oldat a cég saját fejlesztése és kifejezetten a fülbelövés utáni ápolásra ajánlott használni. Vérzés ugyan nincs, de apró mikrosérülések keletkeznek, amelyek táptalajt biztosíthatnak a kórokozóknak, ezért fontos, hogy hogyan és mivel kezeljük a fület a beavatkozás után.

A belőtt fülbevalónak a fülcimpában 6 hétig, a porcban 12 hétig kell maradnia. Naponta két alkalommal az oldattal be kell ecsetelni a lyukat és mind jobbra, mind balra egy félfordulatot el kell fordítani, hogy elősegítsük a lyuk kialakulását. Saját fülbevalót csak ezután ajánlott használni. A fülbevalók nikkelmentes orvosi fémből készülnek, tehát aranyra vagy arany ötvözetre allergiások is használhatják.

A teljes fülbevalókészlet megtekinthető a Studex oldalán, ide kattintva!

További fontos információk

Kedves Szülők!

A fülbelövéssel kapcsolatban 2 fontos dologra szeretném felhívni a figyelmüket, az időpontok lemondására, valamint a gyermekük együttműködési készségre!

Kozmetikusként a fülbelövés csupán csak kiegészítő tevékenység a számos, időigényes kezeléseim mellett, ezért kérem, ha mégsem tudnak eljönni, azt időben jelezzék felém - ne 10 perccel előtte - hogy a várólistán lévő vendégek egyikének felkínálhassam az Önök időpontját. Fordított esetben Önök is örülnének egy hirtelen felszabadult időpontnak. Azt mondanom sem kell, hogy betegen semmiképp ne hozzák el csemetéiket. Ha betegség miatt nem tudnak jönni - bár tisztában vagyok vele, hogy ilyenkor szülőként a gyerek ápolása minden más teendőt kiszorít - tisztelettel kérem, ez esetben se felejtkezzenek el az időpont lemondásáról, átütemezéséről. Összességében, legkésőbb fél nappal a megbeszélt időpont előtt jelezzék a lemondási szándékukat.

Saját gyermekük együttműködési készségét, motivációit, esetleges vélt vagy valós félelmeit Önök ismerik a legjobban! Kérem, ennek fényében előzetesen győződjenek meg arról, hogy teljes mértékben komolyan gondolja-e a fülbelövést, és hogy valóban hajlandó elviselni a pillanatnyi fájdalmat. A fülbelövésre szánt időtartam 40 perc. Ha a csemete vonakodása miatt túllépünk ezen az időtartamon, minden megkezdett 5 perc után további 1.500 Ft pótdíj fizetendő! S amennyiben a gyermek egyáltalán nem engedi a fülbelövést - erre is volt már példa számtalanszor - akkor további 5.000 Ft kerül felszámolásra a lefoglalt időtartam miatt.

Ezúton is köszönöm megértésüket és szíves együttműködésüket.

fülbelövés
studex
füllyukasztás
fülbelövés vérzés nélkül

Partnerek

Belico PanArom Hyamatrix Mesotica