Folyamatosan változó világunkban mindig vágyunk az újdonságokra. A technika is fejlődik, a divat is változik, akárcsak a fogyasztói igények. Ami ma még jó volt, holnap már elavultnak számít. Így van ez a megújult weboldalam esetében is. Az új anyagok, kezelések új környezetet kívántak, ehhez viszont szükség volt némi designváltásra, valamint technikai újításokra.

Épp ezért, ezen az új honlapon a modern kor igényeinek megfelelve már másfajta logika mentén csoportosítottam a kezeléseket, szem előtt tartva a vendégek igényeit, bőrproblémáit, és persze az emberi élet legnagyobb mumusát, az idő okozta ráncokat. Bízom benne, hogy így mindenki könnyebben megtalálja majd az igényeinek megfelelő kozmetikai arckezelést.

Kozmetikushoz sok esetben csak akkor fordulunk, amikor valamilyen bőrproblémánk van, amely már a mindennapi életünkre is kihat. Ez lehet pattanás (akne), mitesszer (comedo), száraz, érzékeny bőr, vízhiány, ráncok kialakulása, elmélyülése és még sorolhatnám. Az ezen bőrproblémákkal kapcsolatos kezelések teljes listája a Problémamegoldó kezelések oldalon található.

Az Anti-aging kezelések 30-50+ oldalon többféle anyaggal számos lehetőséget találunk az idő okozta változásokra. Arcunk, testünk biológiailag öregszik, ez ellen tehetetlenek vagyunk, viszont a folyamat lassítására sokmindent bevethetünk. Ehhez hívom segítségül az évek során más sokat bizonyított kozmetikai termékcsaládok – a Belico, a Mesotica és a Hyamatrix – termékeit, valamint a számtalan új kozmetikai kezelést.

Az Aromaterápiás arckezelések oldal olyan kezeléseket tartalmaz, ahol az illóolajok nagy szerepet kapnak egy-egy arckezelés során. Itt - az Adrienne Feller kozmetikai termékek használatával - a bőrproblémák enyhítése mellett fő cél a teljes kikapcsolódás, ellazulás és relaxáció is. Azaz nemcsak a test, de az elme, lélek is megpihenhet egy rövid időre, ami valljuk be, a mai rohanó világban igencsak ráfér az emberre, különösen az ünnepi időszakok közeledtével.

A Gépi kezelések oldalon a modern tudomány alkotta gépek a segítőim. S hogy miért is van szükség ehhez gépekre? A hatóanyagok bejuttatása a megfelelő bőrrétegekbe olykor csak ezen speciális céleszközök segítségével lehetséges, történjen ez oxigénterápiával, ultrahanggal, elektroporációval. A rádiófrekvencia a bőr feszesítésére, új kollagénrostok kialakulásának stimulálására alkalmazható. A led fényterápia sok bőrproblémára kiegészítő eszközként használható. A mikrodermabrázió és a hidroabrázió a bőr előkészítésében játszik szerepet.

A fentebb felsorolt főbb kozmetikai kezeléscsoportokon túl további kiegészítő szolgáltatásokkal is várom kedves Vendégeimet kozmetikai szalonomban - úgymint Gyantázás, Szempilla-, szemöldökfestés, szőkítés, Sminkelés, Fülbelövés.

Kellemes böngészét kívánok!